کد خبر 1047863
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۲

به گزارش مشرق، «دکتر رضا سراج» طی یادداشتی در کانال شخصی خود در تلگرام نوشت:

چرا افکار عمومی در ایران و جهان تا این اندازه به کرونا ضریب توجه داده‌اند و از این ویروس دچار ادراک هول و هراس شده‌اند؟

تقریبا در هر ثانیه، شاهد مرگ دو نفر در جهان هستیم. از این تعداد سالیانه ۱،۲۳۰،۰۰۰ نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست می‌دهند. از سوی دیگر و بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، هر سال حدود سه تا پنج میلیون نفر دچار آنفولانزای حاد می‌شوند که سالیانه از این تعداد، ۶۵۰ هزار نفر قربانی بیماری مذکور می‌گردند. در حالیکه قربانیان کرونا در جهان، در بدترین حالت، به یک دهم قربانیان آنفولانزا نخواهد رسید؛ چرا تا این حد مردم جهان، به ویژه در ایران، دچار پدیده کرونا هراسی شده‌اند؟

در پاسخ به این پدیده، شاید عده‌ای به موضوع سرعت سرایت و انتشار این ویروس استدلال و اشاره کنند. اما به نظرم باید پاسخ را در چارچوب جنگ شناختی و استفاده افراطی مردم از شبکه‌های اجتماعی جستجو نمود.

به نظر می‌رسد در کنار رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، قبل از هر چیز، باید پدیده #کرونا_هراسی را مهار کرد. در این راستا رسانه ملی و نخبگان باید از ضریب دادن افراطی به کرونا اجتناب کنند و آحاد مردم نیز میزان ساعات استفاده از فضای مجازی را کاهش دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 1
  • علی IR ۲۰:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
    42 7
    ویروسی که به این سرعت منتشر میشه و هنوز درمان قطعی براش پیدا نشده واقعا ترسناک هست اگه خودت هم و یا یکی از بستگانت الان تو بخش مراقبت های ویژه بودند هم باز این مطلب منتشر میکردی و همچنین مشرق که باز نشر میده
  • IR ۰۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
    12 1
    نگارندهمتن.ماشالله هم در سیاسی صاحب نظر است و هم پزشکی!! عزیزم! بیشتر از کرونا از عدم کفایت مسئولان میترسیم.ما را به خیر آنها امیدی نیست شر نرسانند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس