غلامعلی رجایی

سایت جماران: شهید بهشتی شجاعت این را داشت که اگر در مقابل امام به نتیجه رسید مطلبی درست است، اجرایش کند!

سرویس سیاست مشرق -  «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

۳۰ نفری که روحانی باید تکلیف جرم آنها را مشخص کند

رئیس جمهور روحانی، چند روز قبل در همایش سراسری قوه قضائیه طی سخنانی با مذمت مسئله «سیاه‌نمایی» و «ناامیدسازی» گفت:

اگر امید و اعتماد در مردم زنده بماند، هر مشکلی قابل حل و فصل است، اما اگر آینده را سیاه ببینیم و با سیاه‌نمایی بخواهیم پیش برویم، معلوم نیست چه خواهد شد.

وی با بیان اینکه امروز نیاز به امید داریم، تصریح کرد: سیاه‌نمایی اساساً و در ذات خود نیز کار نادرست و غلطی است و در برخی اشکال، اقدامی مجرمانه نیز به حساب می‌آید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، آقای روحانی در ادامه افزود:

«امروز قضات باید سیاه‌نمایی را همچون همیشه سیاه‌نمایی ببینند و اجازه ندهند که سیاه‌نمایی‌ها درباره نظام مردم را از آینده ناامید کند، دادستان‌های کشور، امروز وظیفه سنگین‌تری برعهده دارند. رسیدگی به تخلفات کسانی که آشکارا درباره آینده سیاه‌نمایی کرده و تلاش می‌کنند امید مردم را از بین ببرند و در این راستا به دشمن کمک می‌کنند،‌نیازی به شکایت خصوصی ندارند.»

رئیس‌جمهور با بیان اینکه چرا امروز بعضی از مردم نسبت به آینده نگرانی دارند و ناامید هستند، گفت:

آیا جنس در بازار کم شده است؟ آیا درآمدهای ارزی و ریالی ما کم شده است؟ درآمد امسال ما در سه ماهه نخست نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد افزایش یافته و در برابر آن مخارج ما تنها ۴۴ درصد افزایش یافته و مجموع درآمد ارزی که امسال به خزانه واریز شده بیشتر از سال گذشته است. ما امسال مشکل آب داریم که برای آن هم هزار میلیارد تومان برای تامین آب روستاها و شهرهای کم آب اختصاص دادیم، اما مشکل کمبود ارز نداریم.

رئیس جمهور ادامه داد:

هیچ کمبود ملموس فیزیکی در زمینه کالاها یا ارز و ریال نداریم، پس چرا نگرانی وجود دارد؟ این همان چیزی است که اقتصاددانان آن را انتظارات تورمی توصیف می‌کنند و بنده به زبان ساده‌تر آن را سیاه‌نمایی آینده و ترساندن و نگران کردن مردم حتی بیش از واقعیت نسبت به آینده می‌نامم.[۱]

*هیچ منطق و ذهن تئوریکی نیست که در جریان رخدادهای ۶ سال اخیر در کشور باشد و با این سخنان مهم رئیس‌جمهور موافق نباشد...

یقینا زدودن آینده و تزریق ناامیدی در ذهن مردم، بزرگترین و خطرناک‌ترین سلاحی است که دشمن در هر مقطعی به آن دست می‌یازد و به مثابه هدف اصلی در عملیات‌های مختلف سخت و نرم خود به آن می‌اندیشد.

قابل ذکر است که پیش از این، علی ربیعی، وزیر کار و از چهره‌های امنیتی کابینه هم طی سخنانی تأکید کرده بود که تزریق ناامیدی یک «خیانت بزرگ» است.[۲]

ما در وبلاگ مشرق نیز از آنجا که پرونده قطوری در زمینه سیاه‌نمایی و تلاش کسانی برای القای ناامیدی را در مقابل مخاطبان محترم گشوده‌ایم، پیش از این کراراً تأکید کرده‌ایم که راه مقابله با این پروژه شوم که منجر به «فتنه اقتصادی» و «اعتراض ظالمانه» خواهد شد، در نظر گرفتن «پیوست امنیتی» و اِعمال حاکمیت در مقولات سیاه‌نمایی و ناامید سازی است.[۳]

اما میان این واقعیت‌ها و صحبت‌های تازه رئیس‌جمهور، اتمسفر و فضایی وجود دارد که ندیده گرفتن آن و یا بی‌تفاوتی در قبال آن اساساً منجر به ابتر ماندن درخواست‌های روحانی و تهدیدات بیشتر علیه دولت و نظام اسلامی در پروژه سیاه‌نمایی است...

و آن اینکه مبدعان، راهبران و تغذیه کنندگان پروژه سیاه‌نمایی و ناامیدسازی مردم، چهره‌ها و معاریفی در ستاد مشترک دولت و اصلاح‌طلبان هستند.

کسانی که صحبت‌های روحانی خواسته یا ناخواسته دقیقا متوجه آنهاست و مادام که به سیاه‌نمایی و «بحران‌نمایی» اشتهار داشته باشند و ناامیدسازی قاتق نانشان باشد، خواسته رئیس‌جمهور بر زمین خواهد ماند و البته شخص دولت نیز نخستین قربانی خواهد بود.

ما در ادامه به اسامی و گفته‌های کسانی از این افراد که طی ۶ سال گذشته دائما در ذهن مردم پمپاژ شده اند اشاره می‌کنیم و از آنجا که بر اساس پیش‌بینی محافل تحلیلی، همین گفته‌ها منجر به اغتشاشات دیماه ۹۶ و چند تجمع اخیر شد و مشوّقین همین گفته‌ها نیز هم‌اکنون در فکر «اغتشاش میلیونی»[۴] علیه نظام اسلامی هستند؛ قضاوت را درباره ادامه این روند، بر عهده دستگاه‌های دولتی، قضایی و امنیتی وامی‌گذاریم...

(برخی اسامی به دلیل اینکه در سطوح بالای دولت حضور دارند، ذکر نمی‌شوند _ منابع نزد مشرق محفوظ است.)

۱_ ...: دو مرتبه تأکید بر قرار داشتن کشور در «شرایط ته درّه»

۲_...: ۷۰۰ میلیارد دلار را در دولت قبل بردند و خوردند!

۳_ سعید حجاریان: تحریم و ما ادریک مالتحریم... روحانی زمین سوخته تحویل گرفت

۴_ محمدرضا تاجیک: این زمین (نظام جمهوری اسلامی) آفت زده است

۵_ آذر منصوری: مردم ناامید شده‌اند

۶_ محمد درویش(از مدیران سازمان محیط زیست): اغلب مردم ۱۱ استان زاگرسی ایران از فقر معیشتی رنج می‌برند

۷_مرتضی الویری: انقلاب به همه اهداف خودش دست نیافته است. در آرمان‌ها و چشم‌اندازی که از انقلاب ترسیم می شد به دنبال جامعه‌ای بودیم که در آن تبعیض، فساد و فقر وجود نداشته باشد. ما به دنبال جامعه‌ای بودیم که افراد آزادانه بتوانند دیدگاه‌ها و نظرات خودشان را بدون محدودیت بیان کنند. ما به دنبال حرمت و کرامت ایرانی در داخل و خارج کشور بودیم. ما به دنبال عدالت اجتماعی و کاهش شکاف طبقاتی بودیم. به بسیاری از شاخص‌هایی که مدّ نظر انقلاب بوده است، نرسیده‌ایم

۸_جواد اطاعت: ایران در شاخص‌های منفی از میانگین کشورهای همسایه نیز وضع بدتری دارد...متاسفانه ما در شاخص‌های منفی مثل اعتیاد، بیکاری و تورم از میانگین کشورهای همسایه نیز اوضاع نامناسب‌تری داریم

۹_ عباسعلی نورا: رکود در حال تبدیل شدن به بحران است و کارشناسان اقتصادی ۱۰۰ درصد منتظر رکود تورمی هستند

۱۰_ مرتضی الویری: ‌به نظر من در حوزه اقتصادی به دلیل گستردگی تحریم‌ها و عمق مشکلات مدیریتی دولت عملا اقدام موثری نمی‌تواند در کوتاه مدت صورت دهد

۱۱_ محسن صفایی‌فراهانی: بانک‌های ایران فلج و نیمه‌ورشکسته‌اند

۱۲_ سعید لیلاز: هر روز بر جمعیت افراد زیر خط فقر ایران افزوده می‌شود

۱۳_ محسن رهامی: تحریم‌ها اقتصاد ایران را فلج کرده است

۱۴_ مجید فراهانی: جامعه ما اکنون از نظر اقتصادی و اجتماعی درگیر عمیق‌ترین بحران‌های داخلی است

۱۵_ محمد بهکیش (اقتصاددان): اراده سیاسی (در ایران) برای اصلاح اقتصادی ضعیف است

۱۶_ حمیدرضا جلایی‌پور: در حال حاضر در ونزوئلا، توزیع نان به کمک ارتش انجام شده و تورم به ۷۰۰ درصد رسیده است. خوشبختانه برجام توانست جلو ونزوئلایی شدن ایران را بگیرد.

۱۷_ رضا صالحی‌امیری: اگر مذاکرات ما به نتیجه نمی‌رسید و در حال حاضر برجام اجرایی نمی‌شد، شورای امنیت که برای فروش نفت ایران سقف یک میلیونی تعریف و حتی کشورهای دریافت‌کننده را هم مشخص کرده بود، تصمیم داشت اگر این مساله حل نشود هراز چند گاهی ۲۰ درصد ازاین میزان فروش را کاهش دهد. به اعتقاد من اگر برجام نبود ما به سمت وضعیت نفت در برابر غذا و دارو می‌رفتیم.

۱۸_ علی خرّم: آمریکا طرحی سه مرحله‌ای در ذهن دارد که مرحله اول آن اعمال تحریم‌هاست و سپس محدودیت برای ایران به‌ترتیبی که شبیه پروژه نفت در برابر غذای دوران عراق، کشورمان را ضعیف‌تر و فرتوت‌تر سازد و مرحله سوم تسلیم و اگر نشد درگیری نظامی به‌وجود آورد. تجربه‌ای که در مورد عراق به‌کار برده شد و به اضمحلال این کشور انجامید.

۱۹_ محمدعلی ابطحی: کشور غرق در ناامیدی است

۲۰_ علیرضا بهشتی: نظام دچار بحران کارآمدی و مشروعیت شده است

البته ما در ادامه این فهرست نام ۱۱ تن دیگر مثل کیانوش راد، عبدی، جامساز، صوفی، علوی‌تبار، خرمدره، اصغرزاده، شکوری‌راد، خاتمی، کولایی و ملکیان را نیز داریم که بویژه در مقاطع اخیر بر ناامیدی مردم و ناکارآمدی نظام تأکید کرده‌اند ولی برای جلوگیری از اطناب به آنها اشاره نکردیم.

به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور روحانی که هم‌اکنون در مقابل بازگشت بومرنگ ناامیدی و سیاه‌نمایی قرار گرفته است در یک دو راهی بزرگ قرار دارد...

او بیش از هرکسی می‌دانست و می‌داند که اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران هیچگاه بیش از ۳۰ درصد نبوده است، ایران اسلامی به گواه بانک جهانی فقر مطلق ندارد، نرخ بیکاری در ایران کاهش یافته و بحرانی نیست، مایحتاج اصلی مردم با افزایش چندانی در قیمت مواجه نشده است، ضریب جینی ایران بهتر از آمریکاست و غیره.

اما با وجود تمام این دانسته‌ها، سیاه‌نمایی کاری کرده است که مخالفان روحانی و طرفداران اثبات ناکارآمدی، دم از استعفای رئیس‌جمهور هم می‌زنند.

و حال سؤال اینجاست که روحانی که از یک سو در تهدید بومرنگ بازگشته از سیاه‌نمایی اطرافیان و حامیان خودش قرار گرفته و در طرف دیگر می‌داند دولت و آینده خودش اولین قربانی برخورد این بومرنگ خطرناک خواهد بود؛ آیا حاضر است خواسته مهم خود از قوه قضائیه را شخصاً عملی کند و با سیاه‌نمایی‌های اشاره شده به مثابه جرم به مقابله برخیزد؟!

این سؤالیست که رئیس جمهور برای پاسخ به آن فرصت چندانی ندارد...

***

سایت جماران: شهید بهشتی شجاعت این را داشت که اگر در مقابل امام به نتیجه رسید مطلبی درست است، اجرایش کند!

«غلامعلی رجایی»، مشاور مرحوم هاشمی به تازگی در مصاحبه با سایت جماران با اشاره به شهید بهشتی گفته است:

ایشان به امام بسیار اعتقاد داشت و امام را محور می دانست. اما در حالی که امام را یک شخصیت بی نظیر و ممتاز می دانست، مطیع چشم و گوش بسته ایشان نبود. معتقد بود که ما آنچه می فهمیم را به امام بگوییم، در نتیجه کاری را که ایشان گفت انجام دهیم. اما باید استدلال خودمان را هم داشته باشیم.

او می‌افزاید:

مرحوم بهشتی درباره بعضی مسائل اقتصادی با امام صحبت می کردند و تفاوت هایی در بعضی از دیدگاه های اقتصادی میان ایشان و امام وجود داشت. وی مجتهد بود و با امام نیز مسائل را مطرح می کرد. ایشان در عین حال که امام را معلم و مرجع خود می دانست، اما شجاعت این را هم داشت که اگر به این نتیجه رسید که مطلبی درست است، همان را اجرا کند.[۵]

*همانطور که آشکار است، تأکید اظهارات رجایی بر این است که شهید بهشتی، ولایتمداری به معنای ولایت مطلقه فقیه را قبول نداشته و گاهی هم اگر به نتیجه می‌رسیده مطلبی درست است؛ همان را اجرا می‌کرده است!

و البته این یک ادعای گزاف و خلاف منطق برای کسی است که اگرچه امروز در میان ما نیست و به خیل شهدا پیوسته اما از ارکان رکین نظام اسلامی بوده و به قول رهبر معظم انقلاب، برای پیشبرد این انقلاب نیز زحمات زیادی کشیده است.

حجت‌الاسلام صدیقی، از مقامات قوه قضائیه درباره شهید بهشتی و نگاه او به ولایت فقیه می‌گوید: شهید بهشتی، ولایت فقیه را حاکمیت خدا می دید و در برابر آن تسلیم بود، لذا در مقابل هجمه های شدید مخالفان داخلی و خارجی منفعل نمی شد.[۶]

اظهارات رجایی همچنین درحالیست که تاریخ در زمینه مواضع شهید بهشتی پیرامون «ولایت فقیه» گنگ نیست و تصریحات فراوان و گوناگونی از آن شهید گرانقدر و البته مظلوم درباره مسئله ولایت فقیه و لزوم اطاعت از ولی فقیه وجود دارد.

تصریحاتی که شاهدیم علیرغم وجود آنها اما ادعا می‌شود که بهشتی در مقابل امام راحل کار خود را می‌کرد!

شهید بهشتی در یکی از صحبت‌های خود درباره مسئله امامت و ولایت فقیه می‌گوید:

«ملت ایران، جامعه اسلامی، امت اسلام! ... راه رسیدن واقعی در همه تلاش‌ها و حرکت‌های اجتماعی به آرمان‌ها و هدف‌های الهی و انسانی امت، این است که در میان اصول زیربنایی انقلاب و حرکت، در هیچ مرحله از نقش خلاق، رهایی‌بخش و سعادت‌آفرین امامت غافل نمانیم. «امّا من کان من الفقها، صائناً لنفسه حافظاً لدینه، مخالفاً لهواء، مطیعاً لامر مولاه، فلعوام اَن یقلّدوه" این اصل امامت است. اگر امام، معصوم و منصوص و منصوبِ خدا باشد، تکلیف روشن است. در زمان غیبتِ آن امام، آن فقیه و عالم و اسلام‌شناس اصیل که "صائناً لنفسه" باشد، خوددار باشد ... یک چنین امام و رهبری است که شایستگی دارد توده‌ها دنباله‌رو، مطیع دستور و فرمان او باشند.»[۷]

***

«فدائیان برجام» می‌گویند مسئولیت وضع موجود با رهبری است!

«علی شکوری‌راد»، دبیر کل حزب اصلاح‌طلب اتحاد ملت به تازگی طی اظهاراتی در همایش ملی احزاب با تأکید بر اینکه ایران در شرایط «بحران فزاینده» قرار گرفته و راه حل این بحران هم در دست روحانی نیست، گفته است:

اینجا مسئولیت بر عهده رهبری است و ایشان توان لازم را هم دارند!

به گزارش امتداد، او می‌گوید:

برای تدبیر عبور از این بحران سوال من این است که مسئولیت با کیست؟ آیا رهبری، مسئول است؟ آیا دولت مسئول است؟ مقام معظم رهبری اخیرا گفتند که اگرچه رئیس قوه قضاییه و رئیس صدا و سیما را خودشان تعیین می کنند، ولی مسئولیت عملکرد آنها بر عهده ایشان نیست. بنابراین به طریق اولی می گویند که مسئولیت عملکرد دولت هم بر عهده ایشان نیست. چرا که رئیس جمهور را مردم انتخاب کرده‌اند. البته ایشان مسئولیت نهادهای نظامی را پذیرفتند. اما عملاٌ رهبری مسئولیت هیچ کدام از قوا را نپذیرفتند. رئیس جمهور هم می گوید درست است که مردم او را انتخاب کرده‌اند، و او رئیس دولت و رییس جمهور است، ولی نهادهای عمومی خارج از دولت و قدرتی که خارج از دولت وجود دارد، چه بسا دولت موازی، اینها اجازه تحرک به او را نمی دهند. بنابر این دولت و رئیس جمهور هم از خودش سلب مسئولیت می کند. در این کشور معلوم نیست که ما باید از چه کسی مسئولیت بخواهیم. چون کسی که احساس مسئولیت بکند و مسئولیت بر گردن او باشد، عاملیت هم خواهد داشت. ولی طبق نظام سیاسی که ما داریم، رهبری در راس این نظام هستند و عاملیت دارند.

او تأکید کرده است:

«یک عاملیت در خارج از کشور وجود دارد که در اختیار ترامپ است. یک عاملیت در داخل کشور وجود دارد، که در اختیار رهبری است. ما می توانیم انتظار داشته باشیم که در این زمینه اقداماتی صورت بگیرد. رئیس جمهور شب گذشته عنوان کردند دو راه داریم، یا ما باید تسلیم شویم، یا اینکه با هم دعوا کنیم و از یکدیگر بپاشیم و یا با هم یکی شویم و ایستادگی کنیم. معلوم است هر عقل سلیمی دو راه اول را پیشنهاد نمی کند که این گونه باشد. ولی اگر بنا باشد که با هم یکی باشیم و بایستیم، چگونه می توان این فرایند را آغاز کرد و به انجام رساند و این دوران بحران را از سر گذراند. این راه حل لوازمی دارد. به نظر من در حقیقت اینجا مسئولیت با رهبری است«.

در ادامه اظهارات طولانی شکوری‌راد همچنین می‌خوانیم:

اگر این بحران فزاینده ما را به شرایط نفت در برابر غذا برساند، در آن شرایط معلوم است قانون اساسی دیگر کیلویی چند؟ کرامت شهروندان کیلویی چند؟ وقتی که مردم گرفتار نان و امنیت شان بشوند، دیگر به قانون اساسی و کرامت شان، حقوق شهروندی شان، انتخابات، حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان فکر نمی‌کنند.

این فعال اصلاح‌طلب در بخش پایانی اظهارات خود نیز به مسئله حصر اشاره کرده و گفته است:

ما در برابر یک قحطی قرار داریم. اگر آن خشکسالی هفت ساله‌ای که در آن رویا بود و الان پیش روی ما هست، ما باید یوسفمان را از حصر بیرون بیاوریم و عزیز بداریم و با او مشورت کنیم. کارها را به او بسپاریم و از او بخواهیم که بیاید و در این شرایط کمک کند تا ملت یکپارچه شوند و در برابر سختی مقاومت و تدبیر کنند تا این دوران قحطی را از سر بگذرانیم.

*البته شکوری‌راد از چهره‌های تندروی اصلاح‌طلبان است و بعید به نظر می‌رسد این حرفهای غیر عقلانی نظیر قرار داشتن کشور در بحران فزاینده و یا راه حل بودن رفع حصر و مسئولیت رهبری مورد تأیید همه چهره‌های اصلاح‌طلب باشد.

چه اینکه محمدجواد حق‌شناس، عضو مبرّز حزب اعتماد ملی در همین همایش طی سخنانی تأکید کرده است که اصلاح‌طلبان بایستی مسئولیت خود در به مسند نشاندن روحانی را بپذیرند.[۸]

اما در مجموع باید اشاره کرد که گویا طاقت شکوری‌راد طاق شده و ترجیح داده است در راستای پروژه سیاه‌نمایی که در اپیزود یکم در بالا به آن اشاره کردیم؛ دیگر از ترجیع‌بند این روزهای سخنان برخی اصلاح‌طلبان مبنی بر اشاره به «دولت موازی/پنهان» و یا «روحانی واقعیت‌ها را بگوید» استفاده نکند.

گزاره‌هایی که سمت اشاره تمام آنها مقام معظم رهبری است و اصرار دارند که بیان کنند، جایی قوی‌تر از دولت وجود دارد که اجازه کار کردن را نمی‌دهد و البته مسئول وضع موجودی که روحانی و اصلاح‌طلبان پدید آورده‌اند نیز هست!

ما نیز پیش از این در مشرق به کرّات درباره این حرکت خزنده خطرناک، برای مخاطبان محترم مطالبی را ارائه کرده‌ایم.

برخی محافل تحلیلی نیز از چند سال قبل پیش‌بینی کرده بودند که نه تنها برجام رئیس‌جمهور روحانی دچار شکست رسمی خواهد شد بلکه عده‌ای در جریان خاص، مسئولیت این شکست و اوضاعی که پس از آن پدید خواهد آمد را متوجه رهبری نظام خواهند کرد.

و اما اشاره به حقیقت جملات شکوری‌راد و تقلای او برای انداختن تقصیر کم‌کاری‌ها و مشکلات بر عهده رهبری نظام...

در این باره اولا بایستی اشاره کرد که این اوج ناجوانمردی است که هنگامیکه بدمستی‌های جریان سیاسی خاص در تمام عرصه‌های سیاسی و اجرایی کشور، نتیجه خود را عیان کرده و هنگامیکه وقت پاسخگویی به مردم است برای اینکه دولتی‌ها و اصلاح‌طلبان بگویند طی ۶ سال گذشته چه کرده‌اند و چرا برخی مشکلات بروز کرده؛ به ناگاه زمزمه‌هایی بلند شود مبنی بر اینکه مسئولیت و عاملیت با رهبری نظام است!

هر منطقی این را می‌فهمند که مسئول وضع موجود، مبدعین آن یعنی دولت و اصلاح‌طلبان هستند نه کس دیگر! و بنابراین آنها هستند که باید پاسخگو باشند نه دیگران.

در واقع آقای شکوری‌راد نخواسته آلزایمر سیاسی خود را عیان کند و بگوید یادش رفته روزهایی را که اصلاح‌طلبان می‌گفتند ما فدائیان روحانی هستیم، روحانی با برجامش کشور را نجات داد، باید دست روحانی و ظریف را بوسید و ما بابت روحانی تضمین می‌دهیم!

آقایان نباید فراموش کنند روزهایی را که برای برجام نامه تبریک می‌نوشتند، می‌گفتند مسئولیت برجام با خودمان است و حتی از خطوط قرمز نظام هم بخاطر برجام خودشان می‌گذشتند.

در گام دیگر نیز بایستی توضیح داد که اساساً در تئوری‌های حکومتی و علم جمهور، مسئول یک حکومت (که در کشور ما ولی فقیه دارای این سمت است) تنها در حوزه‌هایی که مستقیما مسئولیت دارد بایستی پاسخگوی وضع موجود آن حوزه باشد و در حوزه انتصابات یا مقاماتی که با رأی مردم انتخاب می‌شوند؛ مسئولیت مستقیم، صرفاً با منتصبین و منتخبین است نه با مسئول حکومت.

در واقع اگرچه رئیس حکومت از بابت انتصابات خود، باید اصول ظاهری و عقلانی را رعایت کند اما منطقی نیست هنگامی که یک کارگزار منتصب یا منتخب اشتباهی می‌کند، مسئولیت این اشتباه متوجه رئیس حکومت یا رهبری نظام باشد.

رئیس حکومت یا رهبری نظام در قبال اشتباهات منتصبین یا منتخبین فقط مسئولیت انذار و برخورد بر اساس مصالح جامعه را دارد و در عین حال مکلف به حفظ مهندسی سازه نظام است.

اینها واقعیت‌هاییست که گویا جریان سیاسی خاص قصد دارد آنها را از چشم مردم پنهان نگه دارد تا ضمن انکار نقش خود بعنوان مسبب‌الاسباب وضع موجود، به هدف اصلی یعنی ایجاد فتنه اقتصادی و اعتراض ظالمانه نائل آید...

پ.ن: لازم به توضیح است که اوضاع کشور بر خلاف تأکید چهره‌های جریان خاص، هرگز در شرایط بحرانی نیست و هیچیک از شاخص‌های بحران نظیر قحطی غذا، ناامنی، گران شدن اقلام ضروری و یا ورشکستگی بانک‌های بزرگ نیز در ایران دیده نمی‌شود. متأسفانه چیزی که وجود دارد، پروژه بحران‌نمایی از سوی کسانی است که خواسته یا ناخواسته برای شکل دادن به فتنه اقتصادی گام برمی‌دارند.

***

۱_ http://www.president.ir/fa/۱۰۴۹۵۲

۲_ mshrgh.ir/۸۳۰۳۴۰

۳_ mshrgh.ir/۸۵۳۲۸۲

۴_ mshrgh.ir/۸۳۶۲۸۰

۵_ https://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-۹۵۱۵۹۴

۶_ http://fna.ir/bn۶h۶l

۷_ http://tn.ai/۴۱۸۱۳۳

۸_http://fna.ir/bn۶ofp

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 64
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 15
  • IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    فدائیان برجام خیلی غلط زیادی می کنند و هرچه کردند خودشان کردند و خودشان خوردند ، خودشان خوردند .
    • محسن121 IR ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      16 16
      با دعوا کار درست نمیشه / برجام یک راه حل بود که شکست خورد حالا لطفا ارایش خودمان را حفظ کنیم تا بتوانیم در برابر حملات دشمن قوی و استوار باشیم.
    • IR ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      29 26
      خدات صلوات . اینهمه منفی ؟ واقعیه ؟
    • حامی سابق شما IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      22 5
      روحانی 92 : اگر نمیشد و نمیتوانستم مشکلات را حل کنم کاندیدا نمیشدم . زیباکلام 97: نمیگذارند روحانی کارکند!؟ کی نمیگذارد؟ نظام نمیگذارد تا مردم از ناامید شوند و کشور شلوغ شود؟؟! این بهانه که خیلی غیرعقلانی و مضحک است. یا تنبلی و بی عرضگی و فساد نمیگذارد تا مردم ناامید شوند و کشور شلوغ شود؟ که این منطقی و عینی هست . کمی صادق باشید لطفا
    • IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      23 42
      ما از این همه منفی چیزی جز ما رایت الا جمیلا نمی بینیم. این همه منفی دروغکی یعنی سایت مشرق خار چشم مستکبرین و منافقین شده. مشرق خداقوت. دست علی به همراهت.
    • شایان GB ۰۶:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
      6 1
      وقتی رهبر گفت به امریکا اعتماد نکنین که گفتین به ما مسولیت نمیدن رهبر حالا که حرف رهبر درست از آب درامد میگن رهبر همه کاره بوده. عجب جاهلانی هستن اینها.
  • سید IR ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    بسمه تعالی، اصلاح طلبان تهوع آور
    • IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      19 7
      خوارج پدیده عجیبی نبود همانها که ابوموسی و مذاکره با معاویه را بر امیرالمومنین تحمیل کردند و بعد حکم به کفر علی علیه السلام دادند و گفتند علی ابن ابیطالب مقصر است // شاید اکنون با تحمیل برجام و گوش ندادن به سخنان حضرت آقا اندکی از رنجهای امام را درک کنیم
  • IR ۰۷:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    مشرق الکی دست و پا نزن. در سیاه نمایی که چه عرض کن، در زغال نمایی دست همه را از پشت بستی. اونم به خاطر ذهن پوسیده برخی از منابع خبری ات هست.
    • امین FR ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      خطاب به 7:51، واقعاً چه رویی دارید!!!!! گفتن واقعیت اسمش سیاه نماییه؟!!!! حالا که دروغگویی بزک کنندگان برجام داره یکی یکی رو میشه، امثال شما بهتره سکوت کنید، باور کن به نفعتونه ، حداقل به فکر دو مثقال آبروی خودتون باشید.
    • IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      راست میگه! چرا اینقدر سیاه نمایی دلار ۱۰۰۰-۱۵۰۰ سکه ۱ میلیون پراید شده ۱۰ میلیون
    • IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      16 35
      خفه شو منافق وطن فروش
  • IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    کلماتی مثل ناامیدی و تقلب را اصلاح طلبان به ذهن جامعه القا کردند.
  • بهرام AE ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    13 3
    (ایشان (شهیدبهشتی)در عین حال که امام را معلم و مرجع خود می دانست، اما شجاعت این را هم داشت که اگر به این نتیجه رسید که مطلبی درست است، همان را اجرا کند.[۵]شان در عین حال که امام را معلم و مرجع خود می دانست، اما شجاعت این را هم داشت که اگر به این نتیجه رسید که مطلبی درست است، همان را اجرا کند)با جمله بعد که ولایت فقیه را حاکمیت خدا می دید درتضاد است.بله شهید بهشتی هرجا ب نتیجه ای میرسید خدمت امام عرضه و تاکید می کرد اما درمقام عمل مطیع ولایت بود. دروغ گفتن دنبال شهید بهشتی بخاطر توجیه عمل ناشایست خود ظلم مضاعف ب بهشتی امام و رهبری بعد و نظام است
    • IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
      2 1
      به شهید یهشتی گفتند چرا با بنی صدر مقابله نمیکنید و جواب او را نمیدهید فرمود جون امام راضی نیست اون وقت این طایفه افسادطلب برای پیشبرد هواهای نفسانی خود و توجیه زیر پانهادن فرامین الهی رهبری اینچنین نسبتی به ان شهید بزرگوار میدهند راستی که شهید بهشتی همجنان مظلوم است
  • علی IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    43 54
    آقای شکوری راد . فدائیان برجام غ.......می کنند گندی که زده اند حالا گردن رهبری می اندازند .
  • افوس IR ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    34 2
    مردم سلام، برای شناخت بهتر قبیله ی اصلاحات کافیست نگاه کنیم به 300نفر از چهره های حکومتی (از وزیر گرفته تا نماینده مجلس و معاون وزیر و مدیر کل و و )و رسانه ای اصلاحات که امروز در خدمت شبکه های جاسوسی و رسانه ای غرب مشغول به خودفروشی و وطن فروشی، هستند!!!! و البته بخش عظیم این جریان در داخل کشور به جد مشغول پیاده سازیه سیاست های خصمانه ی غرب صهیونی هستند!!!! "دوستان کافیست نگاه کنید به برنامه های دشمن و جهت گیری رسانه های اصلاحات تا دقیقا تقسیم کار رو ببینید.
  • IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    20 4
    باسلام؛ انتظار تغییر وزیر امورخارجه انتظار مطلوبی است. از روحانی نمیشه انتظار داشت یک حزب الهی را وزیر بگذارد چون با ماهیت آن مخالف است ولی میشه انتظار داشت افرادی مثل فائزه هاشمی را جایگزین ظریف کند یا برادرش یاسرخان هاشمی.
  • IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    6 4
    باسلام؛ انتظار تغییر وزیر امورخارجه انتظار مطلوبی است. از روحانی نمیشه انتظار داشت یک حزب الهی را وزیر بگذارد چون با ماهیت آن مخالف است ولی میشه انتظار داشت افرادی مثل فائزه هاشمی را جایگزین ظریف کند یا برادرش یاسرخان هاشمی.
  • رسول IR ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    25 2
    این اصلاح طلبا مثل خوارج زمان امام علی (ع) هستند.خودشون یه نظر غلط رو با زور و فشار افکار عمومی بر امام تحمیل می کنند، به نظرات ارشادی ایشون و خط قرمز ها هم توجه نمیکنن بعد که گندش در میاد همه چیزو میندازن گردن امام و انقلابیون و سر جنگ و ناسازگاری هم بر می دارن. داره تاریخ تکرار میشه، من نمیدونم این مردم کی میخوان درس بگیرن. کی؟؟؟
  • IR ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    8 4
    البته این حرف شکوری راد درست هست لیکن از یک منظر دیگر. زیرا رهبری طبق قانون اساسی توان عزل روحانی را دارد و در شرایط فعلی هم مردم حتما از رهبری حمایت خواهند کرد لذا سکوت در عزل روحانی یا صبر در سه سال اینده به ضرر انقلاب و به ضرر اصولگرایان و به ضرر ولایت فقیه تمام خواهد و امثال شکری راد میتوانند مشکلات را به نظام منتسب کنند لذا باید سکوت شکسته شود و مصلحت سنجی ها یی که واقعیت ندارد مبنا قرا نگیرد
    • نزاعي IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      11 0
      سلام دوست بزرگوار اينكه فرموديد رهبري مي تواند رئيس جمهور را عزل كند اين كار بعد از راي نمايندگان مجلس به ناكار آمدي رئيس جمهور است بايد اول مجلسي ها اقدام كنند و راي به ناكارآمدي رئيس جمهور بدهند بعد از آن رهبري حكم عزل را صادر مي كند همچنانكه حكم تنفيض رهبري بعد از راي مردم است . در مورد بني صدر هم اينگونه عمل شد .
    • IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      2 0
      برادر محترم قانون اساسی را بخوان تا بدانی علاوه بر مجلس و تایید رهبری باز خود رهبر بدون رای مجلس هم میتواند طبق صلاحدید رییس جمهور را عزل نماید. به تعبیر بهتر در قانون اساسی دو راه برای عزل رییس جمهور پیش بینی شده نه یک راه . شما فقط راه اول را در قانون اساسی دیدید
  • حمید IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    18 2
    1- متاسفانه بزرگترین پروژه تزریق نا امیدی و تخریب اعتماد عمومی در جریان تبلیغات انتخاباتی 96 توسط شخص روحانی کلید خورد آنجا که تمام ارکان و گذشته نظام را زیر سوال برد. 2- کسانی که شکست برجام را به نوعی متوجه نیروهای انقلاب می کنند به طور ضمنی اعتراف می کنند و به این گفته صحه می گذارند که از ابتدا قصد داشتند تمامی مولفه های قدرت و بازدارندگی را به دشمن واگذار و کشور را به طور کامل تسلیم کنند و موضوع فقط به تخریب تاسیسات هسته ای محدود نمی شده است که البته به لطف خداوند متعال و با مقاومت رهبری نا کام مانده است.
  • رضا US ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    20 3
    این مردک ( شکوری راد) عقل درست و حسابی که ندارد بماند که اصولا طبق فرمایشات گهربار تاجزاده دیگر هم مسلک خود، هیچ اعتقادی به ولایت ندارد
    • US ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      8 2
      شکوری راد دم دمی مزاج است. آدم ابله را با افراط و تفرط اش می شناسند یکروز خط امامی دوآتشه بوده و چماقددر انجمن اسلامی دانشگاه .... یکروز طرفدار مشارکت مردم و رای مردم
  • IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    25 2
    همه زیر سر همان نفر اول هست که اسمش را جرات نکردید تنویسید!!!!!!!!!!!!!! پدرخوانده مافیای کارگزاران
  • حسنی راد IR ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    10 1
    آقای مطمنا آقای روحانی خودت رو به نفهمی زدی که چنین حزفهای چرتی میگی ، وضع اقتصادی مردم مگه چهل درصد بالا رفته حقوق کارمند کارگر مگه چهل درصد بالارفته که اینجور چرت و پرت میگی !!!
  • hlfk IR ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    3 0
    به نظرم بهترین کار اینه که نظام خودش مدیریت معیشت مردم رو بدست بگیره و به سامان برسونه اونوقت میبینین که این حرفای مدعیان پوچ اندیش تو جامعه هیچ خریداری نداره
  • رضا US ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    5 2
    یکی از این ۳۰ نفر که زمانی نماینده ما در مجلس بود الان در پیشگاه عدل الهی داره حساب پس میده میماند آن ۲۹ نفر که باید تکلیفشان روشن شود
  • احسان IR ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    12 0
    وای خدای من دولت باید اول رییس جمهور بهد جهانگیری بعد این بیست نفر را محاکمه کند که بذر ناامیدی در کشور پاشیدند کاش این افراد هر چه زودتر توسط دولت معرفی و محاکمه شوند.انشاا....
  • IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    9 1
    هر وقت که نهاوندیان و نیلی از تیم اقتصادی دولت کنار رفتند می شود به تغییر وضعیت اقتصادی کشور امید داشت. نمی دانم چرا آقای دکتر روحانی از اقتصاددانان خبره ای همانند دکتر نمازی، دکتر مظاهری، دکتر دانش جعفری و دکتر طیب نیا بهره نمی گیرد؟
  • IR ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    15 1
    به نظر بنده آقاي محمد باقر نوبخت رئيس محترم سازمان برنامه مي بايست در صدر فهرست اخراجي ها قرار داشته باشد.
    • IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      0 7
      اشتباهی منفی دادم
  • IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    8 4
    نصف مشکلات عدیده کشور در ساختار فعلی قدرت است. ما باید سیستم ریاست جمهوری را کنار گذاشته و به نظام پارلمانی و نخست وزیری روی بیاوریم. ریاست جمهوری ها بدلیل رای مستقیم مردم دچار خود بزرگ بینی و حاشیه سازیها و تقابل های کشنده برای کشور شده و میشود.
    • IR ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      0 0
      پسر در دیگر کشورها این گونه نمی شود؟
    • IR ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      2 8
      بنده با اصلاح قانون اساسی و افزایش اختیارات رئیس جمهوری موافق هستم. باید ساختار دولت و تعیین وزارتخانه ها در دست رئیس جمهوری باشد. اگر بعد از مدتی وزیر مربوط نتوانست کار کند، نمایندگان با استیضاح می توانند وزیر را برکنار کنند. افزایش قدرت دولت لازم است. وزیر برای گرفتن رای اعتماد باید با نمایندگان لابی کند. این باعث فساد و خودبزرگ بینی می شود. چون می داند به نمایندگان چه امتیازهایی داده است و نمایندگان سکوت می کنند.
    • IR ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      3 3
      بنده با اصلاح قانون اساسی و افزایش اختیارات رئیس جمهوری موافق هستم. باید ساختار دولت و تعیین وزارتخانه ها در دست رئیس جمهوری باشد. اگر بعد از مدتی وزیر مربوط نتوانست کار کند، نمایندگان با استیضاح می توانند وزیر را برکنار کنند. افزایش قدرت دولت لازم است. وزیر برای گرفتن رای اعتماد باید با نمایندگان لابی کند. این باعث فساد و خودبزرگ بینی می شود. چون می داند به نمایندگان چه امتیازهایی داده است و نمایندگان سکوت می کنند.
  • دانشجوی سابق US ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    10 2
    علی شکوری راد معلوم نیست چه میگوید. او در طی ده سال گذشته صد جور نقش بازی کرده. یکروز در دانشگاه جزو کسانی بود که دانشجویان را کتک میزد. یکروز عضو حزب مشارکت شد یکروز شعار روشنفکری سر میدهد. یکروز طرفدار رابطه با آمریکاست. یکروز دو آتشه مخالف امریکا.. دوره آدم های هرهری و بلا تکلیف بسر آمده است.
    • IR ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      5 0
      به این فراد می گویند نفوذی!!!
  • IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    9 1
    وقتی تورم ۸۰ درصدی رو دولت ۹ درصد عنوان میکنه دیگه چی باید بگیم
    • IR ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      2 0
      فقط دلار 160 درصد و سکه 200 درصد تورم داشتن . تو برخی اقلام کالاهای وارداتی الکترونیکی مثل پرینتر و تبلت و غیره بالای 300 درصد تورم داشتیم .
    • IR ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
      1 0
      فقط دلار 160 درصد و سکه 200 درصد تورم داشتن . تو برخی اقلام کالاهای وارداتی الکترونیکی مثل پرینتر و تبلت و غیره بالای 300 درصد تورم داشتیم .
  • IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    4 0
    وقتی تورم ۸۰ درصدی رو دولت ۹ درصد عنوان میکنه دیگه چی باید بگیم
  • IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    10 2
    باید صدا و سیما دست نیروهای انقلابی بیفته و قبل از اینکه بخواد یک طرفه دست عوامل دولت و بزک کنندگان برجام باشه سخنان و موضعگیریهای شیفته گان غرب را در مورد برجام را دوباره نمایش بده تا مردم بفهمند چه کسانی ملت و کشور را پای برجام قربانی کردند
  • مسلم IR ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    3 1
    با احیا نظام پارلمانی در کشور موافقم در خیلی از کشورها نظام ریاستی جواب نمیدهد خدا کند هر چه زودتر اقدام شود.
  • IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    9 0
    خوارج هم وقتی پروژه حکمیّتشان شکست خورد، گفتند امیرالمؤمنین مقصر است!
  • IR ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    11 1
    دولت روحانی ۵ سال تمام آمار ساختگی اعلام کرد ولی بالاخره رسوا شد
  • US ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    5 0
    عده ای میگویند باید نوکر امریکا شویم تا بتوانیم حکومت کنیم.
  • نکیسا DE ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    2 1
    وقتی مشرق رو مرور میکنم و اظهار نظر ها رو میخونم بیک نتیجه میرسم ، ایران همه ابزارها و شرایط توسعه و پیشرفت را داره و فقط یک چیز کم داره ، خیلی هم کم داره ، آدم
  • IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    4 0
    جناب آقای مرتضی الویری ، انقلاب به راه خودش ادامه داده و خیلی هم موفق عمل کرده ، انقلاب امروز به مدیترانه رسیده ولی متاسفانه جمهوری اسلامی که دست افراد انقلابی نبوده به این وضع دچار شده!!! برخی از مدیران فرق بین انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی را نمی دانند.
  • IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    3 0
    از این آقای شکوری راد سوال بفرمایید چگونه دانشجوی رشته تخصصی شدند و چه فردی در دانشگاه سیلی به استاد خود زده است؟ بعد از گرفتن پاسخ این سوالات ببینید ایشان می تواند در خصوص انسانیت- حقوق شهروندی- قانون اساسی و موضوعاتی این چنین صحبت کند.
  • IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    5 0
    از این آقای شکوری راد سوال بفرمایید در زمان دانشجویی چند نفر را با چماق زده و همچنین زیرآب چند نفر دیگر را زده است.
  • IR ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    7 0
    بدبخت این مملکت و مردم که اموراتشان دست چپر چلاغهایی مثل شکوری راد افتاده.
  • رسول مشهدي IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    1 0
    در مسئله برجام همه بقدر مسئوليتشان سهيم هستند.نميتوان يكي را تبرئه و ديگري را محكوم نمود.مهم اينست كه مسير درست را انتخاب كنند و در موقع پيروزي و شكست همه مسئوليت پذير باشند.
  • US ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    3 0
    شکوری از خودش حرفی ندارد . پادوی حزب مشارکت و خاتمی چی هاست
  • US ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    5 0
    اصلاح طلب ها میخواهند از شکست روحانی فرار کنند....
  • US ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    4 1
    تنها راه برون رفت از بحران . برگزاری انتخابات زودهنگام مجلس و ریاست جمهوری است
  • CA ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    5 0
    شکوری برای آمریکایی ها دم تکان میدهد.
  • IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    1 0
    این به اصطلاح اصلاح طلبها معدن ناامیدی و فرار توحیدی هستند ....
  • IR ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
    1 0
    *همانطور که آشکار است، تأکید اظهارات رجایی بر این است که شهید بهشتی، ولایتمداری به معنای ولایت مطلقه فقیه را قبول نداشته و گاهی هم اگر به نتیجه می‌رسیده مطلبی درست است؛ همان را اجرا می‌کرده است! // متاسفانه نگارنده این مطلب هیچ درکی از مفهوم ولایت مطلقه ندارد. ولایت مطلقه به معنی پیروی بی چون و چرا نیست. ابدا. اگر اینطور بود پیامبر بارها و بارها در جنگ ها از اصحاب مشورت نمی گرفت(مثلا جنگ خندق و پیشنهاد سلمان برای حفر خندق) ولایت مطلقه به معنی ولایت در مسائل غیر فقهی است ، مثل مسائل اجتماعی سیاسی اقتصادی و ...
  • IR ۰۰:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
    2 0
    لعنت بر منافق
  • نوید IR ۰۰:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
    2 0
    اینها وقتی در ساختمان سعدآباد - ببخشید مرکز فرهنگی خراسان - دور هم اجتماع میکنند حسابی شارژ میشوند و از فرداش همه یکصدا در بارۀ موضوعی که توافق کردند در کلاس ها و سخنرانی ها به رسالت خود عمل میکنند و تا بتوانند پروژۀ آن هفته را برای سیاه نمایی به اجرا می گذارند تا هفته بعد که دستور جدیدی تصویب میکنند و حرکت سیاه نمایانه بر محور موضوعی دیگر شکل میگیرد. منظورم اینست که اینها اول توافق میکنند و بعد هماهنگ و یکصدا کار میکنند و استراتژی آنها این است که یک لحظه التهاب آفرینی در جامعه ترک نشود تا آنها بتوانند به اهدافی که دارند برسند. من معتقدم خیلی از اینها به ایران اسلامی و جمهوری اسلامی پایبند نیستند و نسبت به این کشور احساس تعهد ندارند.
  • جلیل IR ۰۱:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
    1 0
    اکثر فامیل و وابستگان عوامل این دولت با فساد عجین شده اند و برای خود حقوق نامشروع قائلند . مملکت را ارث پدری خود میدانند . این دولت شکاف طبقاتی را به گسل تبدیل کرد .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس